Grotere toernooien willen vaak dat spelers zich al vooraf melden voor het evenement. Op deze manier kunnen ze beter rekening houden met de opzet of juist voorkomen dat er teveel spelers zich op een dag inschrijven. Ook bied dit voordelen met de financiële afwikkeling.

Je kunt jezelf op twee manieren inschrijven:

1) door in te loggen en het zelf te doen

2) je door iemand anders in te laten schrijven.

Als eerste moet je er voor zorgen dat je bent ingelogd op Cuescore. De snelste manier om dit te controleren is door rechtsboven in het scherm te kijken of je profielfoto zichtbaar is in de balk.

Zie je daar een oranje sleutel, dan ben je niet ingelogd. Mocht het inloggen niet lukken, ga dan naar de volgende oplossing: http://helpdeskpool.knbb.nl/solution/articles/1000243625-hoe-meld-ik-mij-aan-op-cuescore-

Nadat je bent ingelogd, kun je je ook voor de evenementen inschrijven! Dat doe je door naar het evenement te gaan. Op dit moment zijn de inschrijvingen voor het NK Pool bij Infinity bezig, die kun je vinden op: https://cuescore.com/tournaments/?q=infinity&d=0&c=0&s=0

Selecteer de gewenste dag en discipline van het NK en klik op dit evenement. De pagina wordt nu geladen.

Wil jij jezelf inschrijven, dan kan dat door op de knop Inschrijven te drukken (A), wil jij naast jezelf nog iemand of alleen iemand anders inschrijven, dan kan dat door op de knop rechts van inschrijven te klikken (B). Als je voor Optie B kiest moet je vervolgens de speler opzoeken en toevoegen.

(onderstaande voorbeelden zijn van een ander evenement)

Na het toevoegen van jezelf of een ander wordt er een controle uitgevoerd. Bij alle KNBB evenementen wordt gecontroleerd of de speler speelgerechtigd is. Dit is afhankelijk van meerdere eisen: type lidmaatschap, eventuele betalingsachterstanden en dergelijke. Meer informatie vind je op: http://helpdeskpool.knbb.nl/solution/articles/1000255418-waarom-kan-ik-een-speler-niet-selecteren-bij-het-invullen-van-een-uitslag-

Vervolgens krijg je een overzicht van de kosten en waarvoor er ingeschreven wordt.

Wil je nog meer mensen inschrijven of je inschrijven voor een ander toernooi? Dat kan, klik dan op "Winkel verder". Ben je klaar met de inschrijvingen klik dan op "Ga naar afrekenen". Heb je per ongeluk dit venster weggeklikt, klik dan op het winkelmandje om verder te gaan met afrekenen

Bij het afrekenen wordt gevraagd hoe je de betaling wilt voldoen, maak hier een keuze uit en volg de betaalstappen. Rond alle betaalstappen af zodat de betaling helemaal correct wordt verwerkt.

Na het afronden van de betaling ben je voor het evenement ingeschreven. Dit is ook voor andere spelers die je hebt ingeschreven of eventueel voor andere evenementen. Is er iets niet goed gegaan, neem dan contact op door een bericht te sturen naar de helpdesk.