Voor teamleiders van competities in KNBB districten en teamleiders driebanden is het mogelijk om HIER een wachtwoord op te vragen. Vul uw bondsnummer en e-mailadres in en selecteer het betreffende district of Nationale competities voor Driebanden.

Als de combinatie van uw bondsnummer en email adres onjuist is en u bent een KNBB lid, dan moet u contact opnemen met de ledenadministratie van de KNBB om uw contactgegevens te laten controleren en/of aan te laten vullen. De ledenadministratie van de KNBB is te bereiken via la@knbb.nl